Igény szerint egyedi táblák gyártását is vállaljuk legyen szó szülinapos, utcanév vagy ELADÓ táblákról. Amennyiben van elképzelése hogyan szeretné mi segítünk a tervezésben és küldünk Önnek egy látványtervet, hogy pontosabb képet kapjon a végeredményről. Lehetősége van többféle alapanyagból választani amelyekre a nyomtatandó matrica kerül. Lehet horganyzott acéllemez, alumínium lemez, dibond szendvicslemez (3mm), habosított PVC lemez

A grafikát digitálisan nyomtatjuk szélesformátumú nyomtatóinkkal, de igény szerint plottergéppel (vágó) körbevágva segédfóliával ellátva is elkészítjük.

 

 

DIBOND

Az alumínium szendvicslemez olyan műanyag maggal rendelkező lap, amelynek mindkét oldalára egy-egy vékony alumínium réteget sajtolnak.  Kedveltebb a reklámiparban, de használják építkezéseken könnyen kezelhetősége miatt. Az Alucobond és dibond lemezek erősebb fizikai hatás esetén sem törnek, strapabíróak, UV-állóak és kiválóan megmunkálhatóak. Kül- és beltéren egyaránt használható táblás anyag. A piacon leginkább jelen lévő vastagságok 2-3 mm-sek. Az alukompozit lemezek standard mérete 1500 mm x 3000 mm, de ettől eltérő méretekben is gyártják.

Habosított PVC lemez

 A habosított PVC más néven Ongrofoam műanyag lemez többféle méretben kapható ezek közül a legnagyobb 3005 mm x 2005 mm. Vastagság tekintetében széles a választék 1/2/3/4/5/8/10 mm. Könnyen megmunkálható anyag rövid távú reklámokhoz. Beltéri felhasználásra ajánlott, kültéren UV-védelemmel kell ellátni.