Cégtörténet

Az Út-Őr Forgalomtechnikai Kkt. 1983-ban kezdte meg működését, családi vállalkozásként. A forgalomtechnika tekintetében ma már az egyik legnagyobb múlttal rendelkező cég Magyarországon. Az Út-Őr Kkt. megalakulása óta száz százalékban magyar tulajdonú cég és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk gyártott termékek is nagyrészt hazai alapanyagokból készüljenek. Előnyünk, hogy nem függünk egy külföldi anyacég profit orientáltságától, szélesebb körben tudunk alkalmazkodni a magyar piac igényeihez, ez által jobban ki tudjuk szolgálni azt.

Profilunkba tartozik az útburkolati jelek minden fajtájának készítése, KRESZ,- tájékoztató,- és egyéb táblák gyártása, kihelyezése, szalagkorlát építése, jelzőlámpa és más forgalomtechnikai létesítmények telepítése. Gépparkunk bővítésének köszönhetően lehetőségünk nyílt arra, hogy a forgalomtechnika mellett más területen is kipróbálhassuk magunkat. Ma már profilunkba tartozik az autó- és hajódekoráció, kamionok,- teherautók láthatósági fóliával való ellátása és molinók gyártása is.

Számunkra fontos, hogy megrendelőink megbízásának teljesítése során a legjobb minőséget nyújtsuk. Minőségirányítási rendszerünk biztosítja minden termék, szolgáltatás minőségét. Minőségi garanciát vállalunk az általunk gyártott termékekre, szolgáltatások kivitelezésére illetve arra, hogy munkánkat az adott előírásoknak megfelelően végezzük.

Az Út-Őr Kkt. méretének, szerkezeti felépítésének illetve saját gyártású termékeinknek köszönhetően, munkatársainknak átcsoportosíthatóságával gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni a változó igényekre. A gyorsan változó piachoz való alkalmazkodás lehetőséget ad arra, hogy a cég már több, mint 30 éve a hazai forgalomtechnikai cégek élvonalába tartozik.

A cég filozófiája a minőség, rugalmasság, versenyképes árak, ügyfelekkel történő nyitott és segítőkész kapcsolattartás valamint a termékek, szolgáltatások folyamatos bővítése és fejlesztése.

Tisztelettel:  Oroszlán Orsolya

                                ügyvezető